Sarina Claes

KINESITHERAPEUT

sarinaclaes@flowlubbeek.be


Voor Sarina werd het tijdens haar studiejaren al snel duidelijk dat ze haar focus wilde leggen op orthopedische en traumatologische letsels, al dan niet sportgerelateerd. De afstudeerrichting Musculoskeletale aandoeningen met specialisatie sportkinesitherapie, was dus evident. Haar stages liep ze onder meer in Sydney, Australië en het Sportmedisch Adviescentrum (SMAC) van de KU Leuven. 


Nadat haar privéleven haar gedurende enkele jaren naar Panama had geleid, ging ze na haar terugkeer aan slag in ‘Groepspraktijk Vilette’, gecombineerd met een job voor Oostrem vzw, een woonzorgcentrum waar ze werkte met personen met fysieke en mentale beperkingen. Sinds juli 2019 werkt ze fulltime in Groepspraktijk Flow Lubbeek.


In de voorbije jaren heeft ze zich bijgeschoold in sporttaping, suspensietraining en dry needling, behandelingstechnieken die ze vaak toepast in haar behandelingen. Ze spitst zich het meeste toe op de onderste ledematen (met specifieke opleidingen in knie-aandoeningen en voet- en enkeldysfuncties) en heeft een specialisatie in het kaakgewricht. Ze is getrouwd met José María en heeft drie kinderen.OPLEIDINGEN


Gellenberg 4, Lubbeek    |    Dorpsstraat 47, Lubbeek | +32 (0)479 72 47 51 -  info@flowlubbeek.be

Deze website maakt gebruik van cookies. Zie ons privacybeleid voor details.

OK