PRAKTISCHE INFO

LOCATIE

Flow Lubbeek vind je terug op twee locaties, Gellenberg 4 en Dorpsstraat 47. We verwachten je meestal op de locatie Gellenberg. Osteopate Ann werkt op maandag en donderdag op de locatie Dorpsstraat, craniosacraal therapeute Sarah en dokter Eraly werken er altijd. 


MEE TE BRENGEN

Handdoek en eventueel eigen matje voor de groepslessen


TARIEVEN

Per behandeling wordt er afgerekend, met cash geld, Payconiq of met Bancontact. De tarieven vind je terug bij de informatie over de gekozen behandeling.

Voor de groepslessen kan je 10-beurtenkaart aankopen voor 125 euro, 20-beurtenkaart aankopen voor 230 euro of per les 14 euro betalen.  Meer info bij groepslessen.


MEDISCHE INFORMATIE

Het beschikken over actuele medische informatie kan soms van belang zijn voor jouw behandeling bij Flow. Het kan gebeuren dat medische gegevens worden opgevraagd bij jouw huisarts of specialist of dat deze op de hoogte worden gebracht van het verloop van jouw klachten.  Tijdens de eerste afspraak zal de identiteitskaart ingelezen worden.  Zo geef je als klant de toestemming aan de behandelende therapeuten binnen Flow voor het raadplegen van jouw dossier. .  Alles gebeurd volgens de wettelijke regeling van GDPR wetgeving.


AFSPRAAK AANPASSEN

Ben je verhinderd op het moment van de afspraak, gelieve dit minimaal 24 uur vóór aanvang van de behandeling door te geven. Afspraken die niet tijdig afgezegd zijn, worden in rekening gebracht.

Een afspraak annuleren kan door een mailtje te sturen naar info@flowlubbeek.be of telefonisch contact op te nemen op weekdagen tussen 9-12u.  Tijdens je eerste afspraak kan je vragen naar een account bij Flow.  Hiermee kan je zelf je afspraken beheren.  Indien je dit niet hebt, kan je enkel online afspraken maken, maar niet zelf annuleren.

PRIVACY BELEID

CONTACT INFO

Facebook
Instagram @flowlubbeek


Gellenberg 4,3210 Lubbeek


Dorpsstraat 47, 3210 Lubbeek


+32 (0)479 72 47 51


info@flowlubbeek.be


Gellenberg 4, Lubbeek    |    Dorpsstraat 47, Lubbeek | +32 (0)479 72 47 51 -  info@flowlubbeek.be

Deze website maakt gebruik van cookies. Zie ons privacybeleid voor details.

OK