LOOPBAAN COACHING

Loopbaancoaching is een oplossingsgericht traject waarbij we stap voor stap jouw loopbaanvragen aanpakken. Samen gaan we het spinnenweb ontrafelen, knopen doorhakken en stappen in de voor jou goede richting zetten. Een traject waarbij zowel heden, verleden als toekomst centraal staan. Een talentgerichte aanpak staat centraal in dit traject, samen brengen we deze in kaart en zoeken we uit wat dit voor jou betekent en hoe je hiermee aan de slag kan gaan. Loopbaanbegeleiding vormt op die manier het antwoord op vele loopbaanvragen en brengt ook vaak de nodige rust en duidelijkheid bij burn-out. In het kader van burn-out komen we op twee sporen nl. dit van de loopbaanvraag en dit van de psychologisch consulent waarbij we dieperliggende elementen in kaart gaan brengen, de rode draad terug zichtbaar gaan maken, de nodige rust en afstand gaan vinden om zo tot nieuwe perspectieven te komen. Het is een coaching waarbij modellen uit verschillende disciplines in de gesprekken gehanteerd worden om op maat van de vraag en in functie van de klant een passende begeleiding te kunnen aanbieden.

Video

Wanneer kom je in aanmerking voor loopbaancheques en wat zijn de voorwaarden? 

Als je een job hebt, kan je elke 6 jaar 7 uur loopbaanbegeleiding volgen met loopbaancheques. Via loopbaancheques betaal je maar 40 euro voor 4 uur loopbaanbegeleiding. 


Om in aanmerking te komen voor loopbaancheques moet je op het ogenblik van je aanvraag aan deze vijf voorwaarden voldoen:


Je woont in Vlaanderen of Brussel. 

Je werkt momenteel voltijds of deeltijds als werknemer of zelfstandige.

Je hebt minimum 7 jaar werkervaring (of 2.555 werkdagen) in loondienst of als zelfstandige opgebouwd over je hele loopbaan.

Je volgde de voorbije 6 jaar nog geen loopbaanbegeleiding.

Je bent bereid om loopbaanbegeleiding te volgen bij een erkend loopbaancentrum en om die loopbaanbegeleiding in het Nederlands te volgen. Een loopbaancentrum mag geen loopbaanbegeleiding met loopbaancheques aanbieden in een andere taal. 


Voldoe je niet aan deze voorwaarden, dan weigeren we om je een loopbaancheque te geven. 

Uitzonderingen waarbij je toch in aanmerking komt voor loopbaancheques:

Naast deze algemene voorwaarden, zijn er vier uitzonderingen waarbij je toch in aanmerking komt.  Kijk even op de website van VDAB. 

https://www.vdab.be/loopbaanbegeleiding/wie


MAAK EEN AFSPRAAK

Gellenberg 4, Lubbeek    |    Dorpsstraat 47, Lubbeek | +32 (0)479 72 47 51 -  info@flowlubbeek.be

Deze website maakt gebruik van cookies. Zie ons privacybeleid voor details.

OK