PRAKTISCHE INFO

 

Staat er binnenkort een afspraak met jouw therapeut ingepland? 

Neem even onderstaande informatie door, zodat uw sessie vlekkeloos kan verlopen.

Let op!  Voor ontspanningsmassages, craniosacrale en fysische geneeskunde moet je op de Dorpsstraat 47 zijn.  Alle andere consultaties gaan door op Gellenberg 4.  De locatie staat steeds vermeld in de herinneringsmail.


WAT MEEBRENGEN

 Identiteitskaart


TARIEVEN

Er kan enkel met cash geld, Payconiq of Bancontact afgerekend worden.

MEDISCHE INFORMATIE

Het beschikken over actuele medische informatie kan soms van belang zijn voor jouw behandeling bij Flow. Het kan gebeuren dat medische gegevens worden opgevraagd bij jouw huisarts of specialist of dat deze op de hoogte worden gebracht van het verloop van jouw klachten.  Tijdens de eerste afspraak zal de identiteitskaart ingelezen worden.  Zo geef je als klant de toestemming aan de behandelende therapeuten binnen Flow voor het raadplegen van jouw dossier. .  Alles gebeurd volgens de wettelijke regeling van GDPR wetgeving.

 

AFSPRAAK AANPASSEN

Ben je verhinderd op het moment van de afspraak, gelieve dit minimaal 24 uur vóór aanvang van de behandeling door te geven. Afspraken die niet tijdig afgezegd zijn, worden in rekening gebracht of er wordt een annuleringskost aangerekend. Enkel met een doktersattest kan de afspraak kosteloos geannuleerd worden.


Een afspraak annuleren kan door een mailtje te sturen naar info@flowlubbeek.be of telefonisch contact op te nemen op weekdagen tussen 9-12u.  Op aanvraag kan je een account ontvangen bij Flow.  Hiermee kan je zelf je afspraken beheren.  Indien je dit niet hebt, kan je enkel online afspraken maken, maar niet zelf annuleren tot 24 uren op voorhand.


LOCATIE:

Alle sessies gaan door op Gellenberg 4, Lubbeek behalve ontspanningsmassages.  

Deze gaan door op Dorpsstraat 47, Lubbeek

MAAK EEN AFSPRAAK

Gellenberg 4, Lubbeek    |    Dorpsstraat 47, Lubbeek | +32 (0)479 72 47 51 -  info@flowlubbeek.be

Deze website maakt gebruik van cookies. Zie ons privacybeleid voor details.

OK