Dr. Eraly W.

FYSISCH GENEESHEER EN SPORTARTS


dr.eraly@flowlubbeek.beDr. Eraly studeerde af als specialist fysische geneeskunde en revalidatie in 2017 (UZ Leuven), een opleiding die hij combineerde met een master na master sportgeneeskunde (Faber KU Leuven 2016). Een bijkomende 2-jarige opleiding van manuele geneeskunde rondde hij eveneens af in 2017.  

Door middel van een elektromyografie (EMG) kunnen er  zenuwletsels op de consultatie worden geobjectiveerd. Hij volgde meerdere opleidingen in de musculoskeletale echografie, waardoor echogeleide infiltraties van oppervlakkige structuren mogelijk zijn.  

Verder is hij geaccrediteerd sportkeuringsarts. U kan bij hem dus ook terecht met sportletsels of voor een sportmedische keuring. Hij is lid van Gezond Sporten Vlaanderen en de Vereniging van Sport- en Keuringsartsen (SKA). Zo volgt hij regelmatig bijscholingen en blijft hij op de hoogte van de vernieuwingen op sportmedisch vlak. 

Op persoonlijk vlak beoefent hij zelf nog vaak sport, vnl. fietsen (Race/MTB) en nam ook deel aan meerdere sportevenementen zoals triatlon, veldloop en tennis.

Gellenberg 4, Lubbeek    |    Dorpsstraat 47, Lubbeek | +32 (0)479 72 47 51 -  info@flowlubbeek.be

Deze website maakt gebruik van cookies. Zie ons privacybeleid voor details.

OK