Dominique Dauwen

LOOPBAANCOACH EN PSYCHOLOGISCH CONSULENT

dominiquedauwen@flowlubbeek.be


Al sinds 2008 is Dominique aan de slag in het domein van coaching. Na zijn studies, Bachelor Toegepaste Psychologie, belandde hij in de wereld van selectie en rekrutering. Al vrij snel zette hij de stap naar de begeleiding van langdurig werkzoekenden en 50-plussers. Hierna is hij loopbaancoach geworden en was hij ook actief als personeelsverantwoordelijke.  Vervolgens heeft hij zich verdiept in de wereld van psychologische begeleiding met onder andere specialisaties in ACT & Slaapcoaching


Hij zocht meer verdieping in verschillende domeinen zoals leiderschap, teamcoaching, stress- en burn-outs.  Ook de domeinen van angst en chronische vermoeidheid mochten niet ontbreken in zijn eigen carrièreswitch. Zijn opleiding procesgericht werken past hij vandaag toe in zowel individuele begeleiding alsook in coachings van teams en organisaties.


Ook in zijn carrière doken momenten van moeilijkheden op. Een burn-out zette zijn leven op zijn kop, maar hij staat nu sterker dan ooit in zijn schoenen. Dankzij zijn theoretische bagage, zijn uiteenlopende werkervaringen en zijn persoonlijke ervaringen durft hij zich absoluut een ervaringsdeskundige te noemen. Waar krijg jij energie van? Hoe vind je de balans terug? Samen met jou gaat Dominique op zoek naar jouw talenten en het juiste pad.


 

OPLEIDINGEN

Gellenberg 4, Lubbeek    |    Dorpsstraat 47, Lubbeek | +32 (0)479 72 47 51 -  info@flowlubbeek.be

Deze website maakt gebruik van cookies. Zie ons privacybeleid voor details.

OK