TESTIMONIALS

Geen mirakel maar deskundige handen hebben mij voor 80% bevrijd van een acute pijn die reeds meer dan 2 maanden aanwezig was. Geen enkele therapie bracht soelaas tot jij me onder handen nam!

Ann, ik ben je zò dankbaar. Want mijn rug is véééél beter! Dat stram gevoel in de lage rug heb jij er volledig uit gekregen. Ook de uitstraling naar mijn bil is verdwenen. Niet dat het al helemaal in orde is, maar het geeft toch al een bevrijdend gevoel. Jij bent echt goed!

Dat wilde ik je graag nog laten weten voordat ik morgen in het vliegtuig stap.  Zon en warmte moeten nu zorgen voor de rest.  

Bedankt,

 Luk.

_________________


even laten weten dat alle pijn weg was na 3 dagen. Ben nog niet top, maar wat een verschil... nogmaals hartelijk Dank. 

Groetjes 

Marc Wilke

_________________


 Telkens ik passeer aan Flow, neem ik wel een glimp op. Dan denk ik, wat zouden ze nu aan het doen zijn. Er is altijd wel bedrijvigheid en dat toont juist aan dat er gezorgd wordt voor ons, op welke manier dan ook, omwille van de verscheidenheid in behandelingen en groepssessies.

Ieder individu dat werkzaam is bij Flow, staatopen om je verder te helpen. Die openheid komt ook terug in de structuur van de omgeving, van grote verlichte ruimte naar een knusse sfeervolle omgeving is in een oogwenk gebeurd. Voor ieder wat wils.

Zelf neem ik, samen met een vriendin, deel aan de groepssessie Yoga met Yoni. Wij ondervinden dat Yoni de grootste verdienste is aan dit gebeuren, niemand kan haar aanpak vervangen. Zij straalt zelf de nodige rust uit. Maar ze weet duidelijk waarmee ze bezig is. Haar professionaliteit verwerkt ze in een stimulerende en lerende uitleg die ze, zeker niet storend, meegeeft tijdens de sessie. Opnieuw een win-win situatie, ontspanning en weten waarmee je bezig bent. 

Wij voelen ons steeds welkom bij Flow; het geeft een flow in ons leven !

Doe zo verder, 

An en Wendy.

_________________


 Ik kom graag naar FLOW, aansluitend op de behandeling oefen ik altijd nog in de goed uitgeruste oefenruimte verder. Samen met de kinesisten heb ik zo na een elleboogoperatie veel aan stabiliteit, kracht en zoveel mogelijk beweging herwonnen.

Bedankt! 

Jeroen

Gellenberg 4, Lubbeek    |    Dorpsstraat 47, Lubbeek | +32 (0)479 72 47 51 -  info@flowlubbeek.be

Deze website maakt gebruik van cookies. Zie ons privacybeleid voor details.

OK