TRAJECT

MEER VEERKRACHT EN MINDER STRESS

Vaak botsen we in ons leven op allerlei onvermijdelijke hindernissen zoals vervelende gedachten, moeilijke emoties, (chronische) pijn, angst, piekergedachten, verdriet, .... Bij FLOW geven we zowel aan het lichaam als aan de gedachten de nodige aandacht, vermits beide elkaar beïnvloeden zodat jij meer levensvreugde, meer veerkracht en minder stress kan ervaren. 

Met het ‘traject meer veerkracht en minder stress’ van FLOW bieden we je graag een 6 weken programma aan waarbij we de ACT-therapie en bewustzijnsoefeningen combineren.

Wat is ACT? ACT ofwel Acceptance and Commitment Therapie is een wetenschappelijk onderbouwde vorm van cognitieve gedragstherapie (3e graad). ACT reikt allerlei hulpmiddelen en technieken aan om concreet mee aan de slag te gaan.ACT is geen praattherapie waar we in het verleden graven, maar is heel praktisch en werkt met concrete technieken en ervaringsgerichte oefeningen.

Denken, voelen en doen moeten immers in evenwicht zijn om te komen tot een gezonde “psychologische” flexibilteit. Deze manier bracht al vele positieve resultaten bij mensen die kampen met stress & burn-out, CVS en fybromyalgie.


Wat mag je verwachten?
6 weken programma. 

Dit traject kan eventueel verlengd worden, indien gewenst.Het traject kan na 6 weken stoppen of je vult het aan met die dingen waar jij behoefte aan voelt, zoals yoga (groepslessen of privé), coachinggesprekken, ...


Prijs:

MAAK EEN AFSPRAAK

Gellenberg 4, Lubbeek    |    Dorpsstraat 47, Lubbeek |+32 (0)479 72 47 51 -  info@flowlubbeek.be

Deze website maakt gebruik van cookies. Zie ons privacybeleid voor details.

OK